INREDNINGSPROJEKT

Lövsjö Loghouse tillverkar även specialinredning till butiker, mässmontrar, produktfotograferingar.
Vi samarbetar med designers, inredningsstylister, inredare m fl och kan komma med förslag som kan passa just ditt projekt.

Bland annat har vi tillverkat inredning till jeansbutiken Lee i Örebro, inredning till Jonas Frögren i Färjestaden, inredning till TV 4 Äntligen Hemma, Husräddarna i TV 3, samt många andra projekt.

Du har även möjlighet att komma till vår skog med specialönskemål, samt till vårt stora lager med torkat material, ex grenar, olika formerade plank, brädor, hela träd och stolpar och handplocka det du vill ha till ditt projekt!
Välkommen att höra av dig!

0702-777 226

102.jpg

Sängbord
Tillverkad till TV3s program Husräddarna, och här fotad för Expressens Leva & Bo.

Bild lånad från expressen.

101.jpg

Matbord
Tillverkad till TV3s program Husräddarna, och här fotad för Expressens Leva & Bo.

Bild lånad från expressen.

100.jpg

Sänggavel från Lövsjö Loghouse.
Tillverkad till TV3s program Husräddarna, och här fotad för Expressens Leva & Bo.
Bild lånad från expressen.

Formex 2012 ht.JPG

Lövsjö Loghouse egen monter på höstens (2012) Formex-mässa fick mycket uppmärksamhet!
Vi valde att riktigt frossa i det rustika och grova. Handyxade timmerväggar och golv, soffgrupp i gammalt timmer! Bondebordet i ny tappning samt det fantastiska WAKAKUU-bordet i svart ek längst in i hörnet!

Mässbild.JPG

Lövsjö Loghouse fick äran att leverera inredning till en mässa! Löstagbar timmervägg, butiksdisk, soffor, fåtölj och stubbpall kommer från oss! Du vet väl att du kan hyra mässinredning hos oss?

Jonas Frögren.jpg

Inredaren Ulrika Morling beställde löstagbar fondtimmervägg från Lövsjö Loghouse samt material till bland annat tv-bänk till det här fina rummet!

Här kan du se en filmsnutt där du ser bland annat väggen och tv-bänk!

Lee-golv.jpg

Det svarta, hårdvaxoljade, handyxade golvet från Lövsjö Loghouse hittar du på golv och väggar i Örebros Lee-butik (Lee-jeans)!

015.JPG

Bild från montern på Formex 2012

244.jpg

Kungastolen i ene är ett lysande exempel på utmärkt samarbete med inredaren Jimmy Schönning, som bidrog med tankar och önskemål kring stolen, som Erik på Lövsjö Loghouse sedan förvandlade i praktiken och resultatet blev denna underbara stol! Vi känner vår skog, och vet också vart vi har material till speciella önskemål!

Säng.jpg

Även Tuvstarrsängen är ett samarbete mellan Jimmy Schönning och Erik Hjärtfors på Lövsjö Loghouse. De två begav sig ut i den småländska skogen för att leta material, som sedan Erik tillverkade en säng av!

Mattisborgen.jpg

Lövsjö Loghouse har varit med och tillverkat delar av Mattisborgen (bland annat takkonstruktionerna) på Astrid Lindgrens Värld, givetvis i grovt, rustikt trä!

Stockaborgen 2.JPG

Stockaborgen är en lekborg som byggts för barn i Omberg av Lövsjö Loghouse.

284.JPG

Älgtorn i björk. Kanske inte något hållbart att ställa ute, men som en vacker dekoration inne på rätt plats fungerar det verkligen!

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)